![]() |
No reason just a beautiful piece of music. Romanian Pana la stele Imi place mult ce se intampla cu noi Ca viata capata un sens cand, cand suntem amandoi Tu ca un rasarit de soare ai aparut Am stiut ca tu esti totul am stiut As vrea sa spun cat de mult te iubesc Ai reusit sa ma faci sa visez Astazi plutim intre cer si pamant Cer si pamant Cu tine zbor pana la stele Noptile-s pline, cand esti cu mine si ma atingi cu dor Cu tine zbor acum nimic nu ne desparte Te-am cautat neincetat toata viata mea Vreau sa uit noptile in care plangeam La un pic de fericire nici nu mai speram Intr-o lume fara vise ai aparut Am stiu ca tu esti totul, am stiut O ploaia de vara intr-o zi te-a adus Inima mea a primit un raspuns Raman fara aer cand ma privesti Cand ma privesti Zbor, pana la stele Noptile-s pline, cand esti cu mine si ma atingi cu dor Cu tine zbor acum nimic nu ne desparte Te-am cautat neincetat toata viata mea English TO THE STARS (UNTIL THE STARS) I LIKE VERY MUCH WHAT IS HAPPENING WITH US THAT LIFE MAKES SENSE WHEN , WHEN WE ARE TOGETHER YOU APPEARED LIKE A SUNRISE I KNEW THAT YOU ARE EVERYTHING, I KNEW I WOULD LIKE TO SAY HOW MUCH I LOVE YOU YOU SUCCEDED TO MAKE ME DREAM TODAY WE FLOAT BETWEEN THE SKY AND LAND SKY AND LAND WITH YOU I FLY UNTIL THE STARS (I CAN REACH THE STARS) THE NIGHTS ARE FULL, WHEN YOU ARE WITH ME AND YOU TOUCH ME LANGUOROUSLY I FLY NOW WITH YOU, NOTHING DOSEN'T BREAK US APART I HAVE LOOKED FOR YOU CONTINULLY ALL MY LIFE I WANT TO FORGET THE NIGHTS WHEN I WAS CRYING I WASN'T HOPPING FOR NOT ONE BIT OF HAPPINESS ANYMORE IN A WORLD WITHOUT DREAMS YOU APPEARED I KNEW YOU ARE EVERYTHING, I KNEW A SUMMER RAIN BROUGHT YOU ONE DAY MY HEART RECEIVED AN ANSWER I REMAIN WITHOUT AIR WHEN YOU LOOK AT ME (U TAKE MY BREATH AWAY) WHEN YOU LOOK AT ME I FLY TO THE STARS THE NIGHTS ARE FULL, WHEN YOU ARE WITH ME AND YOU TOUCH ME LANGUOROUSLY WITH YOU I FLY NOW, NOTHING COMES BETWEEN US I HAVE LOOKED FOR YOU CONTINULLY ALL MY LIFE |
|
|
|
|
|
|
BOIS BOIS BOIS!
BOIS BOIS BOIS
Bois like me love you foreva |
|
|
|